Газовото дружество Овергаз Мрежи изпълнява дейностите по лицензиите си за разпределение

...
Газовото дружество Овергаз Мрежи изпълнява дейностите по лицензиите си за разпределение
Коментари Харесай

КЕВР не откри нарушения при проверката на "Овергаз Мрежи"

Газовото сдружение " Овергаз Мрежи "  изпълнява дейностите по лицензиите си за систематизиране и доставяне с природен газ съгласно Закона за енергетиката. Това сподели комплексната планова инспекция на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР). Тя обхвана интервала януари 2015 - май 2019 година, оповестиха от газовото сдружение.

Работната група на КЕВР ревизира лицензионна територия " Запад ", която включва Кюстендил, Монтана, Петрич, Мездра, Банско и Разлог. Експертите на комисията се увериха, че компанията работи съгласно одобрените бизнес проекти. Към май 2019 г. изградената мрежа на територия " Запад " е 307 203 метра, а вложените вложения са над 39 млн. лева.

Проверяващите откриха, че за интервала има общо към 1500 присъединени битови и икономически клиенти, като няма отводи за газифициране от страна на сдружението. " Овергаз Мрежи "  изпълнява условията за сигурност на доставките и снабдяването с природен газ, допълват от сдружението. Единственото наставление на работната група на КЕВР е компанията да завърши процедурата по узаконяване на внедрената Система за ръководство на качеството.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР